Ατζέντα

Εμφανίσεις και παρουσιάσεις

Η Πολυξένη Καράκογλου στον ΟΡΦΕΑ στην Κυψέλη

Κυριακές 23 και 30 Οκτωβρίου

Η Πολυξένη Καράκογλου ξεκινά τις χειμερινές της συναυλίες τις δύο τελευταίες Κυριακές του Οκτωβρίου (23 και 30) στο μουσικό στέκι «Ορφέας» στην Κυψέλη.

Η νέα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια με την παράσταση «Όλη η γη μια φωτιά» αναζητά συνταξιδιώτες με γερό στομάχι, για να βουτήξουν στο σήμερα και να ονειρευτούν το αύριο.

Σε αυτές τις δύο παραστάσεις θα παρουσιάσει ένα μέρος από το πιο πρόσφατο άλμπουμ της «Σημεία Στίξης», τραγούδια από την προηγούμενη δισκογραφική της εργασία «Πολύχρωμες ζακέτες», τραγούδια από συμμετοχές της, όπως το «Ο άνθρωπος μπορεί» αλλά και επιλογές από την ελληνική και διεθνή δισκογραφία.

Παίζουν οι μουσικοί Πέτρος Βασιλειάδης στο μπάσο, Αλέξανδρος Δερμάνης στην κιθάρα, Ντένις Παναγιωτίδης στα τύμπανα και Μάριος Ιβάν Παπούλιας στο βιολί, ενώ η ίδια παίζει πιάνο και έχει επιμεληθεί το πρόγραμμα. Η φωτογραφία της αφίσας είναι του Απόστολου Πλατανιά και την γραφιστική επιμέλεια υπογράφει ο Φοίβος Μποζάς.

Μουσική σκηνή Ορφέας

Φωκίωνος Νέγρη 25, Κυψέλη, Αθήνα

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210866 8544

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Είσοδος: 8 ευρώ

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    Η Πολυξένη Καράκογλου στον ΟΡΦΕΑ στην Κυψέλη
    Η Πολυξένη Καράκογλου στον ΟΡΦΕΑ στην Κυψέλη
    Μοιραστείτε το άρθρο:

    Σχολιάστε

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

    Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει τέσσερις συνθέτες στο Θέατρο Άλσος

    Πέμπτες 21 και 28 Μαρτίου

    Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει και φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής μας τέσσερις σημαντικούς νέους Έλληνες συνθέτες που ο ίδιος...

    Συνέχεια