Νέες Κυκλοφορίες

Singles, CDs, albums

«Τα πλοία της γραμμής» από τον Κώστα Μακεδόνα

«Τα πλοία της γραμμής» έχει τίτλο η νέα δισκογραφική δουλειά του Κώστα Μακεδόνα, που κυκλοφορεί από τη Heaven Art, το νέο label της Heaven Music.

Ένα album με καινούργια τραγούδια αλλά και τραγούδια που φιλοξενήθηκαν σε cd αγαπημένων καλλιτεχνών καθώς και κομμάτια που έντυσαν τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και κινηματογραφικές ταινίες.

Από τα καινούργια τραγούδια φυσικά έχει ήδη ξεχωρίσει το ομότιτλο σε μουσική του Νικόλα Μαυρέση και στίχους του Νίκου Μωραΐτη και είναι σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του 2018.

Επίσης αγαπημένο τραγούδι είναι το "Είναι πια αργά" από τη συνεργασία του Κώστα Μακεδόνα με τις MELISSES και τον Χρήστο Μάστορα καθώς και το "Κόψε τα σ' αγαπώ", σε μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους του Νίκου Μωραΐτη, που έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του στα ραδιόφωνα της χώρας.

Τρία τραγούδια από τηλεοπτικές σειρές της Κύπρου ("Άκου να δεις", "Λόγια του αέρα", "Όσα δεν ξέρεις"), το τραγούδι "Με καθαρό το μέτωπο" (Χρήστος Παπαδόπουλος - Κώστας Μπαλαχούτης) από την ταινία του Στράτου Μαρκίδη, "Μαζί τα φάγαμε", και το τραγούδι "Στα τραγούδια λέμε ναι" (Χρήστος Νικολόπουλος - Κώστας Μπαλαχούτης) που ντύνει την ομώνυμη μουσική εκπομπή της ΕΡΤ1, συμπληρώνουν τα 8 ακυκλοφόρητα τραγούδια του νέου album του Κώστα Μακεδόνα!

Το album περιλαμβάνει ακόμα 11 τραγούδια από συμμετοχές, των πιο πρόσφατων ετών, του Κώστα Μακεδόνα σε δισκογραφικές εργασίες αγαπημένων συνεργατών του. Ιδιαίτερη μνεία σε 2 τραγούδια σε στίχους του αείμνηστου Μάνου Ελευθερίου, το "Μέσα στον ύπνο μου γυρνάς", σε μουσική του Κώστα Λειβαδά και το "Γι΄αυτούς που αγαπήθηκαν", σε μουσική του Περικλή Κανάρη.

Το νέο album του Κώστα Μακεδόνα με τίτλο «Τα πλοία της γραμμής», κυκλοφορεί από την Heaven Art.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    «Τα πλοία της γραμμής» από τον Κώστα Μακεδόνα
    «Τα πλοία της γραμμής» από τον Κώστα Μακεδόνα
    Μοιραστείτε το άρθρο:

    Σχολιάστε

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

    «Nuka» από τη Ματούλα Ζαμάνη

    «Nuka» τιτλοφορείται η καινούργια δισκογραφική δουλειά της Ματούλας Ζαμάνη, που κυκλοφορεί εδώ και...

    Συνέχεια

    «Πεταλούδα» από την Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου

    «Πεταλούδα» τιτλοφορείται το πέμπτο κατά σειρά δισκογραφημένο κομμάτι της ερμηνεύτριας και μουσικού Μικαέλλας...

    Συνέχεια