Νέες Κυκλοφορίες

Singles, CDs, albums

«Παλιό μου αμάξι» από τον Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου

"Παλιό μου αμάξι" έχει τίτλο ο καρπός της καλλιτεχνικής σχέσης του στιχουργού Γρηγόρη Μαρινάκη, του συνθέτη Χρίστου Κατσίδη και του ερμηνευτή Κωνσταντίνου Παπαδημητρίου, παιδιών της Πέμπτης Ακρόασης της Μικρής Άρκτου, σε καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση παραγωγής του Παρασκευά Καρασούλου και της Μικρής Άρκτου. Μετά το πρώτο τους τραγούδι "Δυνάμωσέ το" που διακρίθηκε στην Πέμπτη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου και ξεχώρισε στα ραδιόφωνα, το τραγούδι "Παλιό μου αμάξι" αποτελεί την επόμενή τους πρόταση.

Με όχημα ένα παλιό αμάξι που ποτέ δεν ξεχάστηκε, αφηγούνται σήμερα την ιστορία όσων ανθρώπων εκεί έξω συναντήθηκαν αληθινά. Το τραγούδι “Παλιό μου αμάξι” μιλάει για όλα εκείνα που δεν παλιώνουν ποτέ μέσα μας. Για τις διαδρομές που μας διαμόρφωσαν, τους έρωτες, τα γέλια που χαράχτηκαν στα τζάμια και τις αναμνήσεις που, όσα χρόνια κι αν περάσουν, μένουν πάντα το πιο ακριβό και ζεστό δώρο ζωής.

Οι τρεις καλλιτέχνες γνωρίστηκαν μεταξύ τους στην Μικρή Άρκτο, έγιναν φίλοι και γρήγορα συνδέθηκαν δημιουργικά. Έκτοτε εργάζονται μαζί, ενώ ζουν σε διαφορετικές περιοχές της χώρας (Αθήνα, Χανιά, Άρτα), αποδεικνύοντας ότι η αγάπη για το τραγούδι εκμηδενίζει τις αποστάσεις.

Δίπλα τους σε αυτό το βήμα βρίσκεται ο Παρασκευάς Καρασούλος, παραγωγός του τραγουδιού "Παλιό μου αμάξι", ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου στο ρόλο του ενορχηστρωτή, ο Ανδρέας Γεωργιάδης στον σχεδιασμό του εξωφύλλου και του βίντεο, ο Σταύρος Ράγιας στις φωτογραφίες και τα βίντεο, η Βιβή Γερολυμάτου στην οργάνωση παραγωγής και οι Εκδόσεις Μικρή Άρκτος στην παραγωγή.

Σήμερα μας καλούν να επιβιβαστούμε στο παλιό τους αμάξι και να κάνουμε μαζί τους το γύρο μιας εποχής.

Το τραγούδι «ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΑΜΑΞΙ» είναι διαθέσιμο στα ραδιόφωνα και on line σε όλες τις ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες.

Spotify:https://tinyurl.com/49sfj5cd

Itunes:https://tinyurl.com/3xbu33ey

Και σε όλες τις πλατφόρμες: https://bfan.link/palio-mou-amaxi

    Μοιραστείτε το άρθρο:

    Σχολιάστε

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

    «Νisyros» - (Νοσταλγώ τη Νίσυρο) από την Κλεονίκη Δεμίρη

    Το νέο τραγούδι/music video της Κλεονίκης Δεμίρη, ''Νisyros''- (Νοσταλγώ τη Νίσυρο)...

    Συνέχεια

    «Αν Έρθεις» από τον Κωνσταντίνο Δίλζα

    Το πρώτο single με τίτλο "Αν έρθεις" από το επερχόμενο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Δίλζα, που θα...

    Συνέχεια

    «Ανατολική Όχθη» και «Θαλασσινό Μινόρε» από τον Σωτήρη Μαργώνη

    Ο βιολιστής Σωτήρης Μαργώνης και η Μusic Art Lab παρουσιάζουν τις δύο νέες μουσικές συνθέσεις του που έχουν...

    Συνέχεια

    «Μήνα και πάνω» από τον Φίλιππο Πλακιά

    Το "Μήνα και πάνω" είναι ένα καινούργιο τραγούδι του Φίλιππου Πλακιά. Τους στίχους έγραψε η ποιήτρια...

    Συνέχεια

    «Chrissí» από τους Polis Ensemble

    Ακριβώς έναν χρόνο μετά την επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου-CD με τίτλο Ήχος Ελληνικός, το Polis Ensemble...

    Συνέχεια

    «Πιάσε ένα βιβλίο!» από την Τατιάνα Ζωγράφου

    Στη νέα δισκογραφική δουλειά της μουσικοπαιδαγωγού και συνθέτριας, Τατιάνας Ζωγράφου, κρύβονται 20...

    Συνέχεια

    «Από Κάστανο και Έρωτα» από την Τέτη Κασιώνη και τον Ηλία Παπακωνσταντίνου

    «Από Κάστανο και Έρωτα» είναι το πρώτο ποίημα του ποιητή Ηλία Παπακωνσταντίνου που μελοποίησε η...

    Συνέχεια

    «Νύχτα μαγικιά» από τη Χριστίνα Μαξούρη

    Με αφορμή την αναζήτηση του καινούργιου, η Μάρω Θεοδωράκη και η Χριστίνα Μαξούρη, δυο καλλιτέχνιδες...

    Συνέχεια

    «Άσε με στον κόσμο μου» από τη Δέσποινα Ραφαήλ

    "Άσε με στον κόσμο μου" έχει τίτλο το καινούργιο τραγούδι της Δέσποινας Ραφαήλ, σε στίχους της...

    Συνέχεια

    «Το Χρυσαλιφούρφουρο» από τον Σπύρο Παρασκευάκο και τη Ξένια Γραμματικού

    Με τη διασκευή του «Χρυσαλιφούρφουρου», σε στίχους της αξέχαστης Μαριανίνας Κριεζή και μουσική...

    Συνέχεια